Northshore Mall - Restaurant Row


Photos Courtesy of DAIQ Architects

Photos Courtesy of DAIQ Architects

01_SimonNorthshore_FI_10-24-16.jpg

 
Client.png

Simon Property Group

Project.png

Northshore Mall Restaurant Row

Location.png

Peabody, MA

SqFt.png

30,000 Sq. Ft.

Design.png

MEP / FP Design

 

Wick Fisher White provided mechanical, electrical and plumbing design for the renovation of the existing food court at the Northshore Mall. In an effort to improve customer experience, the existing food court was transformed to create several outward-facing restaurants. This provided a new outdoor experience at the mall. In addition to the renovated food court and new restaurants, a new outdoor plaza with a stage and improved landscaping was constructed where they will hold summertime musical performances and kids’ entertainment. Our team was also responsible for the design of the upgraded and modernized food court restrooms.


Alyse Chestnut